Leerkracht middenbouw

CBS Samuël

WTF Van 0,5 tot 1
Plaats Polsbroekerdam

Wil jij van onschatbare waarde zijn voor kinderen?

De leerlingen van onze hechte, kleine dorpsschool zoeken jou!

Onze school

De Samuëlschool is een school voor protestants-christelijk onderwijs in Polsbroekerdam. De school telt tussen de 30 en 40 kinderen, verdeeld over drie combinatiegroepen. Wat opvalt is de rust en ruimte, zowel om als in de school. We bieden een veilige en uitdagende omgeving met toekomstgericht onderwijs. We zorgen voor een breed aanbod en willen kinderen motiveren tot leren.

Op onze school combineren we thematisch onderwijs met leuke werkvormen, waardoor de leerlingen tot nieuwe inzichten komen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. We geven boeiend toekomstgericht onderwijs, waarbij ontdekkend en onderzoekend leren, samenwerken en eigenaarschap centraal staan.

Het team

Je komt te werken in een klein team van enthousiaste en betrokken leerkrachten. Alle medewerkers zijn gedreven, veelzijdig en gericht op vernieuwing. Samen gaan we voor goed onderwijs.

Ons leerkrachtenteam is een mooie mix van jong tot oud, een team waarin het fijn samenwerken is. Er is tijd voor gezelligheid, maar ook ruimte om dingen die spelen met elkaar te bespreken. In een klein team zijn structuur, flexibiliteit en korte lijntjes met elkaar extra belangrijk.

Doordat de basis van het onderwijs op onze school goed is, is er ook ruimte voor vernieuwing en verbetering. We krijgen daar als leerkracht ook alle ruimte voor. We werken met plezier en willen het maximale uit elk kind halen.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 0,5 tot 1,0 fte. Parttime werken is mogelijk en je werkdagen worden in overleg bepaald. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Stefan van Ee of loop eens binnen en voel je welkom. Tel. 0182–309622 / e-mail directie.samuelschool@triviascholen.nl.

Direct solliciteren kan via het onderstaand formulier, maar je kunt ook Stefan een e-mail sturen met een korte motivatie en CV.

We zien uit naar je reactie!

Logo Samuel
10_Samuel-30

CBS Samuël

  • Noordzijdseweg 221a
  • 3415 RE Polsbroekerdam

Solliciteer op deze vacature

2000 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB
Naar vacatureoverzicht

Missie en visie

Op de scholen van TriVia werken professionele teams die zichzelf en elkaar tot verdere groei brengen. Wij geven eigentijds onderwijs dat kinderen uitdaagt zich optimaal te ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om in relatie met leerkrachten en andere leerlingen te groeien.

Bekijk onze missie en visie

Eigentijds onderwijs

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer