Jouw loopbaan

TriVia investeert in de groei van onderwijsprofessionals. Wij stimuleren je ontwikkeling om het vak op een inspirerende manier uit te oefenen. Binnen TriVia en op onze scholen word je uitgenodigd om samen met je collega’s te leren, te onderzoeken en te ontdekken.

DeRegenboog-14
DeRegenboog-11

Leerkracht

De leerkracht is de spil in ons onderwijs. Je krijgt de ruimte om samen met anderen te zorgen voor goed onderwijs. Jouw ideeën en inbreng doen ertoe! Wij stimuleren je om steeds beter te worden in je vak. Voor onze kinderen maak jij het verschil.

Lees meer

Onderwijsassistent

Als onderwijsassistent ben je een onmisbare schakel in de school. Jij ondersteunt de leerkrachten en begeleidt leerlingen in hun leerproces. Soms doe je dit individueel, soms voor de hele groep. Je vormt een hecht team met de leerkrachten.

Lees meer
Rehoboth-60
03_Regenboog-4

Zij-instromer

Wie als zij-instromer bij ons binnenkomt, krijgt een opleidingstraject op maat. Wij zorgen voor de begeleiding in een veilige omgeving op de werkvloer waarbij je stap voor stap groeit in je rol als leerkracht.

Lees meer

Directeur

Als directeur ben je het gezicht van de school. Je geeft leiding aan een team van bevlogen collega’s met wie je samen zorgt voor bijzonder goed onderwijs.

Lees meer
DeRegenboog-1

Waar we voor staan

Wij brengen leerlingen niet alleen kennis en vaardigheden bij, maar vormen hen ook als mens en leren hen op een goede manier samen te leven met anderen. Onze scholen vormen leer- en leefgemeenschappen met een veilig klimaat.

Bekijk onze missie en visie?

Waar we voor gaan

Ons onderwijs is erop gericht leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst. Naast aandacht voor de basisvakken besteden we aandacht aan 21ste eeuwse vaardigheden en stimuleren leerlingen eigenaar te worden van hun leerproces.

Lees meer